Ideen bag BabyCarlo kom i 2019 under en længere rejse, hvor blandt andet Australien var på rejseplanen. På daværende tidspunkt lå en lille baby i min mave, og som mange andre kommende forældre kunne jeg ikke lade være med at kigge efter babytøj. Mens jeg var i Australien, forelskede jeg mig pladask i det australske tøjmærke Purebaby. Efter hjemvendt rejse besluttede jeg derfor, at vi i Norden ikke skal snydes for det lækre baby- og børnetøjmærke, og jeg startede denne webshop.

Hos BabyCarlo er vi løbende på udkig efter andre lækre brands og sortimentet vil derfor løbende blive opdateret. Ligesom Purebaby vil disse mærker udvælges på baggrund af kvalitet, design og bæredygtighed, således at kun personlige favoritter fremgår på webshoppen. Da vi ved hvor vigtigt økologi er for vores små pus, vil du finde et stort udvalg af økologisk børnetøj og babytøj.

Når du handler hos BabyCarlo, vil du være i centrum. Vi gør en dyd ud af at skabe en unik og personlig shoppeoplevelse for hver enkelt kunde. Derfor vil vi meget gerne høre både ris, ros eller andre tanker til BabyCarlo.

Send gerne en mail på info@babycarlo.dk

Tak fordi du kiggede forbi.

/Laura